Flow with Me - Yoga Schedule
 

Mondag 18.00 Sitt Yoga 45 min

"Anpassa inte dig efter yogan, utan anpassa yogan efter dig."

I denna klassen yogar vi med stolen som grund. Om du aldrig provat yoga eller trott att yogan inte är för dig är tanken med denna klassen att presentera yoga till dig oavsett ålder eller fysisk förmåga.

Denna klass kan även tas online på onsdagar kl 18.00.

Mondag 19.00 Ashtanga Vinyasa 75 min

Baserat på Ashtanga Yoga, även kallad för Power flow yoga, denna klass är fysisk, dynamisk och idrottslig. Din rörlighet och smidighet ökar samtidigt som du stärker koncentrationen, ökar kroppskontroll och medvetenheten i sinne och knopp.

Onsdag 19.00 Yin Yoga 75 min

Yin Yoga är en lugn typ av yoga och fokuserar på bindvävnad, leder och ligament. Fokusområden i Yin Yoga är höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggen. Alla övningar utförs på golvet med avslappnade muskler och ställningarna hålls i 3-5 minuter. Medveten andning används för att känna vad som händer i kroppen och sinnet vid utförandet av Yin Yoga.

Torsdag 9.00 Vinyasa 60 min

Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga, även kallad vinyasa flow, samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus.

Friday 18.00 ONLINE Yin Yoga

This practice is designed to help you stretch the connective tissue around the joints (mainly the knees, pelvis, sacrum, and spine). A passive practice, Yin Yoga involves variations of seated and supine poses typically held for 3 to 5 minutes, accessing deeper layers of fascia.

Lördag 10.00 Elemental Vinyasa 75 min

Elemental Yoga är en yoga stil som är baserad på dom 4 elementen - jord, vatten, eld och luft.
Varje klass har sin egen sekvens som är grundad på egenskaperna av dessa element samt den del av kroppen som är kopplad till varje element. En underbart vacker och flödande yoga stil.

PRIS & INFORMATION

⋆ Vi vill informera er om vad vi har för policy och vad vi gör på Soul Garden i dessa Coronatider:

Var: Kronan, Laxarby 666 92

Single klass 100skr (Online 80kr)

⋆ Bundle med 6 klasser 500skr* (Online 400kr)

            *bundles gäller i 2 months

⋆ Betalning via Swish 123 071 75 20 (Online, PayPal on checkout)

⋆ Klass tider CET - Central European Time
⋆ Meddela mig för att boka eller boka via https://bookwhen.com/soul-garden

⋆ Boka helst innan så vi vet att alla som kommer får plats.

⋆ Avbokning 2 timmar innan klassens början, “credit” kan användas nästa gång.