top of page
Boknings- och betalningsvillkor

Klippkort

Klippkortet gäller 2 år, förlängs endast vid läkarintyg.

Event

Bokat event är bindande och kan du inte komma har du sedan möjlighet att ta igen den missade eventet vid ett annat tillfälle. Undantag görs endast vid läkarintyg. Meddela oss tidigt möjligt om du behöver skjuta eventet vid läkarintyg.

Boknings- och avbokningsregler för klippkort, drop-in, events, retreats & presentkort.

Köp av klasser via Klarna är bindande med 14 dagars ångerrätt.

Ev ändringar av bokade klasser eller önskemål om att boka sig går att göra både på min hemsida eller sms på 0730-413614. Vid sen avbokning vill jag gärna att du smsar.

I de fall jag som yogalärare är sjuk, har förhinder eller vid för få anmälda förbehåller jag mig rätten att ställa in våra klasser och event. Bokade klasser flyttas då till nästa tillfälle

Drop-in och Klipp kort gäller i två år. Presentkort gäller 1 år från inköp och kan användas för alla tjänster som jag erbjuder. I de fall du har fått kompensation för annan tjänst (Yoga eller behandling) gäller giltighetsdatum överenskommen tid eller det som står på presentkortet. Vi hänvisar till skatteverkets regler om köp av friskvård och godkänner ej återköp av klippkort, terminskort eller presentkort oavsett betalningsmetod.

För dig som har köpt klippkort under våren (och inte önskar använda dessa under sommaren, juni - september) och har klipp kvar så finns det möjlighet att använda dem även kommande termin. Ingen återbetalning ges på påbörjade klipport, du kan använda dina klippkort på alla platser där jag själv erbjuder klasser. Klipp kort eller Drop-in kan inte kombineras med klasser som inte organiseras av mig. När du köper klippkort har du inte garanterad plats varje gång ut du måste boka varje klass. Men om det finns gott om plats på klassen är det möjligt att boka flera tillfällen på förhand.

Klasser behöver avbokas 4 timmar innan klassen startar.

Gällande läget med skiftade restriktioner  behöver jag avsäga mig ansvaret i det läget att regeringen beslutar om lockdown som innebär att jag inte kan hålla live/irl yogaklasser, då erbjuder jag webbaserade onlineklasser på terminskort eller klippkort.

Individuell yoga/Reiki Behandling

 

Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid. Vid utebliven avbokning betalas bokningen som om du varit där.

All yoga sker på egen risk.

Malin Tennent
Kronan 3
666 92 Bengtsfors

malin@soul-garden.se
 

Org.nr: 760629-5744

Öppettider

Vi öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Helgdagar har vi stängt.

 

Att tänka på

Lämna skor i entrén. Vi har lås på ytterdörren så att du kan lämna kläder och väskor i butiken. Mindre värdesaker kan du ta med dig in i yogasalen. Stäng av mobilen helt, alternativt på flygplansläge. Ha gärna en lugn och tyst miljö i yogasalen, behöver du prata, gör det med ett mjukt och behaglig röstläge.

Sen ankomst

Om du skulle vara sen till yogaklassen, gå in tyst och lugnt för att inte störa i yogasalen.

Låna yogamatta

 

Det finns mattor, klossar och filtar att låna till alla klasser. För Yin Yogan finns även bolsters att låna men du får gärna med eget om du hellre vill det.

Kläder och hygien

Använd bekväma och rena kläder.

Ät helst inte något stort mål mat 1,5-2 timmar före yogapasset. Lättare mat som frukt, nötter eller liknande går bra. Det är också rekommenderat att vänta en liten stund med att äta efter passet.

Gravid/menstruation

Är du gravid, meddela din lärare. Vid menstruation bör man ta det lugnt de första dagarna eftersom det är en energikrävande period för kroppen.

bottom of page