top of page

Du anländer till oss på Kronan vid 11-tiden och lämnar in ditt bagage.

Vi börjar dagen med ett Yin Yoga Flow där vi med långsamma yoga rörelser fokuserar på inkännande och medveten närvaro . Det här är en yogaform som passar både nybörjare och vana yogis.

Tillsammans ger vi oss sedan iväg mot de vackra skogarna längst Pilgrimsleden.
Du får också möjlighet att prova på Skogsbad – en japansk företeelse som går ut på att ta det lugnt och “bada” i sinnesintryck från skogen. Att fokusera på att bara vara. Att långsamt och uppmärksamt låta dofter, ljud och känselintryck lugna ner kropp och hjärna.

Vi kommer att stanna och äta lunch vid Tansjön där det även går att bada för den som vill.

Väl tillbaka i Kronan gör vi oss redo för ett avslappnande yoga pass där vi varvar shamansk guidning med andningsövningar och sound healing för att nå djupare in i oss själva.
Shamanic Yin Flow bjuder in oss att släppa taget, slappna av och njuta av stunden.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.

Aktiviteten passar bra för er som besöker området, kompisgäng, familj eller vänner.

Klädsel under yogavandringen:
Sköna och följsamma kläder att röra sig i. Tänk på att vinden kan vara kall. Bekväma vandrings kängor eller skor. Våran aktiva vandring är runt 3 timmar med paus för lunch och stillhet.

Bra att ta med:
Sittunderlag
Varmare jacka att dra på vid fikapausen
Termos med kaffe eller te.
Vattenflaska

Pris per person 700:-

Plats bokad vid betalning.

10 platser per dag

Boka din plats redan nu via mejl till:

malin@soul-garden.se

eller använd länken nedan

Shamanic Yin Flow & Vandring
Kronan, Laxarby
17:e & 18:e juni 2023
Retreat Team
DSC_4972_edited.jpg

Malin Tennent 

Malin har sedan sin första grundutbildning i yoga 2015 rest världen över för att upptäcka mer om yogans livsförändrande praktik och för att lära sig mer om sig själv.

Hennes nyfikenhet på vad som är möjligt att upptäcka om sig själv, tillsammans med yogans urgamla samt moderna läror, har fört henne in på området Transpersonal Coaching Psychology. En stil av coachning som når bortom vår person och leder oss att upptäcka vår inre kraft och potential.

 

Malins fokus är att införliva både det fysiska utövandet av yoga och den meditativa återställande utövandet av yinyoga och meditation i sin undervisning. Hennes mål som lärare är att ge sina elever möjlighet att nära sig själva, att undervisa till individen snarare än till en asana. Istället för att tänka "Hur kan jag tvinga min kropp till den här ställningen" är hennes önskan att lära den individuella upplevelsen av "Hur kan den här personens kropp uttrycka denna position just nu?" Vem som helst kan arbeta med en pose så länge den är modifierad och nedbruten för att passa deras kropp.

Miriam_Sundholm_Profile_3.jpg

Miriam Sundholm

Miriam Sundholm guidar klasser i både Hatha och Vinyasa med fokus på att du ska hitta in i din kropp. Hon inkluderar ofta meditation och andningsövningar som ett sätt att skapa närvaro och en stund för återhämtning. Hon hittade själv till yogan efter en period av stress och sökande efter en större meningsfullhet efter några år av mycket arbete i London. Sökandet tog henne till Indien där hon 2018 genomförde sin yogautbildning.

 

Hon har sedan dessa delat med sig av yogan för att inspirera fler att hitta tillbaka till sin egen inre sanning. I idag bor hon i Stockholm och driver företaget Aumla som hjälper företag att skapa program för hälsa och välmående. Hon erbjuder ofta yogaklasser online och har även skapat ett yogaprogram som är tillgängligt i Aumlas app. Hon har fortsatt att bredda sina kunskaper inom yogan genom utbildningar inom Rocket Yoga, Shamanic Yin flow och Yoga Nidra. Hon har också en stor passion för dans och naturen, som ofta inspirerar både hennes meditationer och yogapass. 

bottom of page